fbpx
Narcos Narcos

Teematunti ”Kilpikonna” 4.5.2019

13.3.2019 |

Teematunti ”Kilpikonna” Tampereen astangajoogakoululla LA 4.5. 10 – 11.30

Ohjattu tunti ykkössarjan Kurmasanaan (kilpikonna) suptakurmasanaan (nukkuva kilpikonna) saakka opettajana Maarit Nevanperä. 

Tutkimme mihin kannattaa harjoituksen  alkupuolella keskittyä helpottaaksemme kurmasanaan sukeltamista. Tehdään muutamia aktiivisia venytyksiä joogaharjoituksen tueksi. Ihmetellään vaikkapa sitä miten moottoripyöräilijän, sellaisen nopean moottoripyöräilijän 🙂  asento helpottaa suptakurmasanaa tai minkälaista aktiivista lonkan, pakaran ja selän työskentelyä kaikki ”jalka niskan taakse” asanat vaativat.   

Tunti sopii kaikille ohjattujen ja mysoretuntien oppilaille. Tunnista saa vinkkejä myös kakkossarjan eka pada sirsasanaan, joten tervetuloa myös kakkossarjan konkarit tälle ohjatulle tunnille. 

Maarit Nevanperä on opettanut päätoimisesti vuodesta 2000 ja aloittanut astangajoogaharjoituksen vuonna 1997. Hän toimii yrittäjänä opettaen yrityksissä sekä jooga- ja tanssisaleilla. Helsingin astangajoogakoululla hän on Kallion salin vastaava opettaja. Maarit on KPJAYI:n auktorisoima joogaopettaja ja lisäksi hänellä on koulutetun hierojan tutkinto, ja sitä kautta hyvä yleistietämys ihmisen liikunta- ja tukielimistöstä ja sen toiminnasta. Viime syksynä hän on suorittanut  Movement & Bodyweight Training- ohjaajakoulutuksen, jonka antia käydään läpi varsinkin jooga movement yhdistelmätunneilla. Opetuksessa hän pyrkii muovaamaan perinteisen intialaisen tradition helpostilähestyttävään muotoon, josta jokainen oppilas voisi ottaa käyttöön ja harjoitteluun niitä alueita, jotka kukin kokee itselleen sillä hetkellä tarpeelliseksi.

Hinta: 20 € / 17 € alennettu

Ilmoittaudu: 

Ilmoittautumiset sähköpostilla osoitteeseen info@astangatampere.fi 

Muista ilmoittaa mille kurssille olet tulossa! Maksut pyydetään maksamaan Tampereen astangajoogakoulun tilille ilmoittautumisen yhteydessä (FI43 1146 3001 0395 66 viestiksi osallistujan nimi + kilppari). Mikäli haluat maksaa liikuntaseteleillä/vast. voit maksaa kurssin paikan päällä.

lisätiedot opettajasta: 

www.joogamaarityoga.com

fb joogamaarityoga