fbpx
Narcos Narcos

Alkeiskurssit

13.9.2016 | kurssit

Tampereen astangajoogakoululla järjestetään alkeiskursseja säännöllisin väliajoin. Kurssit ovat joko viikonloppukursseja tai viikkokursseja. Kurssit toteutetaan eri pituisina ja niillä opetellaan perusteet astangan harjoittelemisesta. Kullakin kurssilla opetellaan samat asiat mutta pidemmillä kursseilla ehtii vakiintumaan harjoitukseen paremmin. Tämän jälkeen harjoitusta voi jatkaa helposti ohjatuilla tunneilla tai mysore-tunnilla eli tunnilla jossa harjoitellaan omaan tahtiin opettajan opettaessa kutakin oppilasta yksilöllisesti. Alkeiskurssin jälkeen voi hankkia lisää eväitä omaan harjoitteluun myös jatkokurssilla tai syventävällä kurssilla, joita järjestetään parin kuukauden välein.

4017

Aiheina kurssilla on mm. vinyasa eli hengityksen suhde liikkeeseen ja asanaan, asanat, joogan meditatiivinen sekä fyysinen puoli ja tietysti kurssilla tehdään itse harjoitusta. Kurssilla otetaan huomioon jäykimmätkin oppilaat ja harjoitusta voi aina opettajan avulla modifioida itselleen helpommaksi.

Tästä voit lukea fiiliksistä astanga aloittamiseen liittyen.


Lokakuussa pidetään kahden päivän alkeiskurssi jonka opettajana on Terhi Simola (Manju Jois auth)

  • lauantaina 19.10. kello 16.15 – 18.15 (120 min)
  • sunnuntaina 20.10. kello 16.15 – 18.15 (120 min)

Kurssin hinta on 40 € / 35 €

Kurssin hinta sisältää alkeiskurssin sekä yhden Vinyasa Krama tunnin. Mikäli jooga kiinnostaa jatkossakin, tarjoamme ensimmäisen kuukausikortin hintaan 20 €.


 

Varaa mukaan normaalit jumppavaatteet, joogamaton saat tarvittaessa koululta lainaan kurssin ajaksi.

Ilmoittautumiset ja kyselyt sähköpostilla osoitteeseen info@astangatampere.fi. Muista ilmoittaa mille kurssille olet tulossa!